Известие

Collapse
No announcement yet.

Дистанционно с два бутона за багажника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дистанционно с два бутона за багажника

Здравейте,

Накратко, изкъпах ключа в морето лятото и дистанционното не работи.

Взех си друго, на старо, същия модел, но никой не можа да го препрограмира. Ходих при няколко ключаря, звънях в официалния сервиз (Там казаха че могат да обучат чисто ново само и то струва към 750лв)

И единствения вариант, който остана е да ползвам дистанционно от аларма. Обаче не мога да намеря подходящо с два бутона, единия за вратите, другия за багажника. На едно място се опитаха да ми сложат, но не можаха да направят втория бутон да работи.

Въпроса ми е, има ли някой опит с алармаджия който може да свърши тая работа както трябва?

Колата ми е 147 1.6TS от 2003

Аз съм така,взех централно с копче за отваряне на багажника. Но не можаха да го свържат, не знам излъга ли ме този. Оправда се, че нещо тока в колата спирал след 3-4 мин. и не реагира след това при натискане на копчето да отвори багажника. Някой ако е успял, да сподели как го е направил.

Comment

Първоначално публикувано от avok00 Покажи съобщение
      Здравейте,

Накратко, изкъпах ключа в морето лятото и дистанционното не работи.

Взех си друго, на старо, същия модел, но никой не можа да го препрограмира. Ходих при няколко ключаря, звънях в официалния сервиз (Там казаха че могат да обучат чисто ново само и то струва към 750лв)

И единствения вариант, който остана е да ползвам дистанционно от аларма. Обаче не мога да намеря подходящо с два бутона, единия за вратите, другия за багажника. На едно място се опитаха да ми сложат, но не можаха да направят втория бутон да работи.

Въпроса ми е, има ли някой опит с алармаджия който може да свърши тая работа както трябва?

Колата ми е 147 1.6TS от 2003
      Търси самостоятелно 2 - канално дистанционно по възможност със скачащ код. Струват по 30 - 50 лв и аларма не е необходима.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Говорих сега с един човек, каза че може да го направи, ще се похваля после Николай Лушанов се казва, ако някой го е чувал.

Comment

Първоначално публикувано от avok00 Покажи съобщение
          Говорих сега с един човек, каза че може да го направи, ще се похваля после Николай Лушанов се казва, ако някой го е чувал.
          Ако можеш да сложиш и схемата по която е успял да го направи ще е още по хубаво

Comment

Working...
          X